© MY COPY NUTH - www.mycopy.nl - info@mycopy.nl - mycopy01@gmail.com

Tel. 045-5778772 - K.v.K. 140.96711 - BTWnr. NL8185 28 680 B01

Daarnaast snijden we ook stickers uit gekleurde zelfklevende folie. Deze zijn voor teksten op auto's, muren en meubels. Muurstickers zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Ze worden voor u op wens gemaakt. We hebben geen standaard teksten. U kunt zelf bepalen welke tekst u wil en in welke kleur en lettertype.
STICKERS We hebben voor u diverse soorten stickers: Groot formaat vinyl stickers voor belettering van auto's e.d. Polymeer gaat (afhankelijk van de omstandigheden) in ieder geval 2- 7 jaar mee. Monomeer is goedkoper en geschikt voor tijdelijke reclame-uitingen. Monomeer gaat zeker enkele maanden mee. Ook kleine formaten stickers leveren we in diverse maten en vormen: - vinyl stickers, geschikt voor outdoor gebruik en - papieren stickers voor indoor gebruik De papieren indoor stickers hebben zogenaamde breekslitten om de achterzijde gemakkelijk te kunnen verwijderen. De allerkleinste stickertjes kunnen op vellen of rollen geleverd worden in diverse maten en vormen.

Ook vloerstickers maken we - geheel naar wens - voor U.

We hebben inmiddels een hele collectie klaar, geschikt voor de Corona-maatregelen. Maak uw keuze uit de bestaande modellen of laat uw eigen variant maken.

 

We hebben ook de zogenaamde "etched glass" raamfolie. Deze is melkachtig en geschikt om ramen te verfraaien en ondoorzichtig te maken.